PANIK

Det är vad vi har i natt. Vi har just kommit hem från Nordic Lights P- fest. Och imorron ska vi upp kl 6 för att packa och göra det sista inför resan med dom till Luleå. Fick veta ikväll att vi far från Nordic kl 9 vi hade fått tiden kl 15:00 av Jonas chef. Så vi hade lite panik med hundvakt. MEn efter typ 100 samtal så fick vi tag i Andreas som kunde ställa upp och ta hand om Aurora medans vi e borta. Tack så mycket för hjälpen!

Sen direkt på Lördag far vi till Dalarna med Jessica och Rikard, så jag håller på att packa inför den resan med nu. Vet inte hur länge vi blir borta heller, så det är lite svår packat om man säger så 🙂

NU ska jag skynda mig att packa så jag får gå och sova sen. Om jag hinner imorron innan vi far ska jag lägga upp nå bilder från festen ikväll..

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera