Hässelby

Vi kom ram till Stockholm kl 14. Resan hit gick jättebra förutom att jag fick än en gång köra alla vägar som har fartkameror * morr* . Hatar verkligen dom.

Väl hos Jenny & Micke  i Hässelby så tog vi T- banan in till Slussen och gick och roade oss på Grönan 🙂 Det ända som var lite synd är att jag inte tål att åka nån karusell, utan att jag måste kräkas upp allt jag ätit på typ en hel månad. Så vi provade bara lustigahuset, kärlekstunneln & Spökhuset. I Spökhuset så har jag aldrig skrattat och skrikit så mycket på samma gång som då. Vart inte rädd för alla dockor men alla levande spöken. Jäklar vad jag skrek.

Lustigahuset var inte så speciellt, det ända roliga var flygnade mattan i slutet 🙂 och det snurriga rummet. Vi var ju tvungna att köpa kortet på oss 🙂

Kärlekstunneln eller snarare sagotunneln  var inte så rolig, mysig snarare. Men lika kära var vi för de 🙂

Vi halv 8 så dog vi Djurgårdsfärjan till baka och fick in till Gamla Stan och stosade i Lite affärer. Hittade en jättefin klänning, men kan ju aldrig ha nånting, hatar verkligen mina bröst ibland. Samma sak med en fin tunika som jag inte heller kunde ha 🙁

Efter vi vandrat ett tag gick vi till T – centralen och tog tåget tillbaka till Hässelby , hem till Jenny & Micke. Där det vart mycket prat och gott vin 🙂

Imorron är planen att åka in till plattan och gå och shoppa 🙂 Men först blir de att fara med Micke ner på Stranden och sola 🙂

Nati Natti på er….

Arvid

Ros

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.