Full fart

Äntligen hemma 🙂 Vi for ju som sagt och fiska i går. Jag  & Jonas, Frida, hans pappa & shopiah, och Mona och Runo. Dom andra åren då vi varit där så har varken och eller JOnas fått nästan nån fisk. bara små aborrar. Jag, JOnas & frida började med att ta båten och fara ut på sjön. Och frida fick första Aborren, hon tyckte den var nästan liten så den åkte i igen. Sen skulle jag kolla om min mask satt kvar på kroken, och då hade världens minsta aborre nappat. Kände inte ens att den satt på :D. Så den dödade jag ( eller Frida ) Så den använde jag som bete, och jag fick en stor fisk men den slapp 🙁 och den fick med sig min lilla fisk.  OCh nu hade Frida fått en aborre som vi bröt nacken av och vi hade inte så mycket mask kvar så jag slet ut ögat på den och tog som bete, och nu fick jag på en större aborre 🙂 som jag vart så nöjd över.

ganska nöjd med fångsten rodde vi tillbaka till land och fikade. Dom andra tog båten och for ut. Jonas som alltid klagar över hur lite fisk han får, ställde sig vi strandkanten och kastade, och efter 3 kastet så hade han en gädda på kroken. Han var lite besviken på den gjorde lite motstånd. Vi hade ingen håv med oss så vi fick dra den upp på land, och slå en sten i huvudet så den dog. Aurora var mest nyfiken av alla. Jonas han fick största fisken av alla & den fulaste.

När kl blev vid 21 tiden så packade vi in oss i bilarna och for hem till Mona & Runo i Tväråfors. Vi gjorde upp en eld och grillade korv och hamburgare, och drack vin & öl. Sen så fick jag en rolig överraskning 🙂 Dom passade på att fira min födelsedag i förskott 🙂 fick tårta sång och presenter 🙂 kan inte bli mycket bättre.  Tack för dom jättefina  presenterna. Och tack alla för en otroligt trevlig kväll!

Vi kom hem kl 3 i natt, lagom full 😛

Vi steg upp kl 9 imorse för att fara mot Norsjö och hälsa en av Jonas arbetskompis, i deras stuga. Fick en jättegod kladdkaka och kaffe. Tack för de! Så nu är vi lagom möra och trötta. Nu ska vi se Flickan som Lekte med elden, och  den här gången tog dom bort stöldskyddet 🙂

Aurora

Jonas & Aurora

gäddan

Snart död

En glad Jonas

Aurora redo för att fiska

Grillning

en Mycket trött hund

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.