En slappar dag

Det vart en liten sovmorgon idag 🙂 vaknade kl 11:15, var jätte skönt att få sova ut.  Vi hade planer om att å och sola och bada men det var lite svalare idag och blåste ganska mycket, så vi bestämde oss för att åka md Jenny & Micke till Vällingby centrum och köpa 2 nya Iphone till Jennys barn.

Vart även lunch/middag, smakade värdens godaste pizza. Jag tog en natchotallrik, monsterstor fick inte en i mig halva.

Så nu sitter jonas och Jealbreakar deras Iphone. För kvällen har vi inga planer alls. Ska bli ganska skönt att bara slappa också. I morgon Så rullar vi nog mot Skellefteå igen 🙁 Ska bli så tråkigt. Men längtar efter Lill grisen. Hon verkar ha haft de super hos Olle & Sandra, fått göra massor av roliga upptåg. Fått följa med Till fällfors & åkt båt, fick ett roligt mess av Olle i går , där det stog att hans dörr öppnar sig själv 😉 skulle gissa att det är Aurora som är i farten.

Har även hittat en uppfödare nu 🙂 till en Dvärg Schnauzer, och även träffat en tik från kenneln,  så ska ta och ringa henne när vi kommer hem. Vet att hon har en hane kvar tillsalu från sista kullen, Så vi får se 😉  Tiken var super trevlig. Så vi vart positiva.

Älskar verkligen den nya systemkameran som jag köpte, den är så lätt att ställa in och en jättebra instruktioner i kameran. Och tar jättebra bilder. Ångrar att vi inte köpte till en till objektiv, så det ska köpa så fort vi kommer hem.

Nu ska jag ta och packa ihop våra saker och slappa lite 🙂

Cupcakes

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera