Åter i Skellefteå

Känns trist att lämna Stockholm, måste jag erkänna. Tack Jenny & Micke för att vi fick bo hos er. Och Jenny håll fast i Micke för han är en kanon kille. Ni passar verkligen ihop. Och grattis till eran 1års dag som förlovade.

Bilresan hem gick jättebra, men mycket trafik. Så det gick inte så fort. Tror vi körde hem på 7,5 timme.

När vi kom hem ringde vi till Sandra & Olle som komme med Aurora, oj så glad hon var att träffa oss. Sen dog hon av på köksgolvet 🙂 Och ville inte gå ut imorse hon var så trött :). Nu har hon slutat äta medicinen så nu ska jag utöka motionen och se om hon slutat halta. Nu visar hon ingen hälta iaf.

Tidigare i veckan såg vi en jättebra dokumentär film som heter Grizzley man.  Handlar  om Timothy Treadwell som bodde på Alaska 13 sommrar  med Grizzly björnar, En rolig och gripande film. Om ni inte har sett den så gör de. Grizzly man

Idag vart det en rikitg sovmorgon, vaknade kl 12 ???  helt olikt mig att sova så länge. Vi har varit lite duktiga och pack upp all tvätt och tvättat några marskiner och städat. Och nu sitter vi och funderar på vad vi ska göra nu.

Längtar till på Tisdag, då ska vi åka och fiska. Och på Onsdag funderar vi på om vi ska dra till Piteå och bada.

En höjdrädd Jonas

Kaknästornet

jag

Aurora

Jenny, jonas Kusin

utsikten från kaknästornet, synd bara det var galler i vägen

Skuleberget

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.