Snart står jul vid snöig port

Snart är julen här med allt vad de innebär. Den bästa högtiden enligt min mening. Och för många så har julbordet en given plats i  kalendern under december månad. Men nu när vi  har barn är de nog inte bara de vi lägger pengarna på. Och barnen sitter ändå inte still och vi får springa och jaga dom, än så länge är dom lite för små för att uppskatta julbord. Och skaffa barnvakt är vi riktigt dåliga på att använda.

Eftersom jag jobbar med mat och är utbildad kock så ligger julbordet och julmaten mig varmt om hjärtat. Nu när jag jobbar som kock på skolor och förskolor är de ju oftast bara ett julbord man hinner med, lite skillnad med då jag jobbade på Restaurang Arken här i stan, då jobbade man i stort sett varje dag från slutet av November till dagen före julafton med enbart julbord.

Så ikväll hade jag lite och göra och surfade runt på nätet och kom in på en rolig sida som jag tänkte dela med mig av, nämligen  Ballbreaker som erbjuder julbord med annorlunda inramning. Hade vi bara bott i Stockholm så hade detta passat oss perfekt. Ballbreaker erbjuder ett klassiskt julbord och sen kan man välja vad  man vill ha för aktivitet, som tex 5 kamp, racing eller shuffelboard. Eller så kan man ju bara gå dit för att äta deras goda mat. Och hade vi nu bott i Stockholm så vet jag vad min man hade velat ha för aktivitet nämligen shuffleboard.

Boka-julbord.nu-Ballbreaker-bild-965

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.