En bra helg

Nu när barnen är relativt pigga och friska så har vi föräldrar åkt på samma skit, typiskt.
Igår var en mysigt familjedag, just när vi höll på klä på oss för att gå ut så kom Gottfrid och frågade om inte Neo ville komma ut och leka. Det passade ju jättebra. Lite lek i lekparken sen ville grabbarna cykla. Neo provade Gottfrids cykel men hade såklart problem med att trampa.
Sen vart de lunch en en kort vila för Neo som vaknade av att han fick hosta, så vi satte oss i bilen och for till Solbacken. Neo fick sig ett par överdragsbyxor från Kappahl då dom hade 25% på ytterkläder. Vart en ny toasits också. Då våran gamla var trasig. Sen var vi så less på allt folk så vi for hem.
På kvällen fick vi trevligt besöka av Frida och Viktor samt lillkusinen Are. Vi såg film och hade bebis mys med våra små. Neo fick en sparbössa som var fylld med godis. Och i morse när han såg den sa han när han skakade den mamma goga, vilket betyder godis. Sötisen!
Glömde ge Tess hennes hostmedicin så hon vaknade vi 9 och hade skällande hosta. Så hon fick komma till soffan med oss och fortsätta sova.
Idag har vi bara tagit de lugnt, barnen tog en lång vila på 2,5 timma så.skönt då kunde vi också få vila. Sen var vi byggt lego, mest med skogstraktorn, face time med farmor och BoE som är på väg hem från Stockholm. Nu spelar Neo och Jonas på PS4:an, Tess ligger och vilar och jag slappar. En riktig slappar söndag.

20140413-202554.jpg

Gilla(2)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.