Onsdag

Gick super bra att lämna på förskolan idag, en puss och sen vinka Hejdå. Skönt att det går så bra. Känns lättare att lämna honom då. När jag kom hem så dammsugande jag och plockade bort sen plöjde jag några avsnitt Skilda världar.
Påväg hem från förskolan så stannade vi till i pulkbacken där Magdalena och Gottfrid var. neo tyckte det var super kul att springa nerför och gå upp. Vi kollade även in grävskopan som arbetade vilket killarna tyckte var väldans intressant. Efter nästan 1 timma ute så var Neo alldeles röd om kinder och näsa och jag kall. Så traskade vi hem och drack varm choklad och åt ostmackor. Så mysigt, det är riktiga barndomsminnen de.
Mamma och pappa kom hit ikväll och umgicks med barnbarn och såg hockeyn med oss. Skönt att få lite hjälp och avlastning i mellan åt, även om det är nån timma. Men framför allt att jag får vara i fred på toa, det är lyx.
Neo’s pott träning går framåt, han kissade även en skvätt idag. Han vill sitta på den hela tiden och försöka så det blir en del av och på klädning. Men vad gör de…

20140115-232633.jpg

Neo hjälper farmor att vispa grädde..

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “Onsdag

  1. En lyx som du sällan kommer att få uppleva de närmsta åren... jag blir fortfarande störd/förföljd in på toaletten... men inte alltd tack och lov! Men det håller i sig länge tyvärr 🙁
    kram

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.