2013

Då är snart första dagen på den nya året slut. Går kvällen spenderade vi med våra vänner och åt en riktigt god middag, Rikard hade gjort en riktigt god rödvinssås till köttet, och det är nog den godaste rödvinssås jag smakat. Sen bjöd kvällen på många skratt. Självaste 12 slaget firades ute med andra grannar med kramar och skål i pommac.
Grabbarna for vidare till Tomas och jag och Jessica gick hem och nattade små trötta barn. Neo han vaknade en halv timma efter han somnat och hostade så han kräktes, så det var bara att byta i sängen och trösta en rädd kille. Älsklingen var rent tvungen att bli hem kallad.

Denna dag började med besök av pappa, så kul att han kom och gjorde ett spontan besök. Sen har vi mest slappat fick besök en stund av Rikard och barnen, och sen efter middag så klädde vi på oss och mötte upp dom ute för ett besök i pulkbacken, vilket alla barn uppskattade. Neo var rätt så övertrött när vi kom hem och bröt i hop så de var bara att ge välling och i säng och nu sover han gått. Själva ska vi slå på en film och ta de lugnt.
Trevlig kväll!

20130101-200013.jpg

20130101-200025.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.