kaffe bjudning i lekparken

känner mig helt slut i kroppen ikväll. Har varit en toppen kväll helt enkelt. Vi grillade kyckling till middag och käkade en god sallad till de. Och just när vi hade ätit klar kom Magdalena över och ville att vi skulle komma till lekparken. Så vi satte igång kaffe och packade Neo i vagnen och bjöd alla på kaffe, mycket uppskattat vart de. Så det blir de fler gånger. Vi satt och pratade och hade de trevligt..hoppas på många såna kvällar i sommar.

Tror Neo börjar komma in i en separationsångest fas, man kan inte lämna han och gå till ett annat rum, och kvälls nattningen är tjorvig. Han skriker så fort man lägger ner honom, och förr kunde man lägga han i hans säng utan problem och han somnade utan protester. Ikväll satt vi i sängen och läste två sagor och sen lyssnade vi på barnvisor och sjöng med och då tog de inte länge för han att bli så trött att han somnade direkt när vi la han i sängen. Så ska prova de imorgon kväll igen. eller har nån nått annat tips eller nått förslag?

En trött prins

Nä nu ska jag plocka undan lite sen ska jag krypa i säng..

Gilla(0)Ogilla(0)

4 thoughts on “kaffe bjudning i lekparken

  1. Jag började träna mina barn när de var runt ett halvår. Har du hört talas om fem-minuters metoden? Man går in till barnet med fem minuters intervaller. Låt barnet skrika, gå sedan in, lugna ner, lägg ner igen, trösta och gå ut igen. Det är HEMSKT och jag klarade inte av att vara ute i fem minuter. Jag gick in typ varannan minut, tröstade, la ner osv. Jag minns speciellt med Victor. Första dagen tog det 45 minuter innan han somnade, dag två typ 30 minuter. Efter ca 1 vecka somnade han helt själv i hans säng. Det är jättejobbigt, men det funkar verkligen! Det enda du ska tänka på är att inte ta upp Neo ur sängen. Krama och trösta, men lyft inte upp. Jag minns att jag stannade i säkert en minut och kramade emellanåt, tills mina barn var hyfsat lugna, men jag lyfte inte upp dem. Funkar ganska bra! Lycka till! kram

    Gilla(0)Ogilla(0)
  2. En sak bara, ett litet tips... vänj inte Neo vid att du sitter vi sängen under hela hans insomning... det kan du få dras med i mååånga år. Ida är den jag slarvat mest med och henne är det fortfarande svårt att bara säga godnatt till och gå ut. Det går, men hon gillar det inte!... och hon är ändå 6 år.

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.