Härligt med fredag

Neo har fått börja äta gröt nu, banangröt! och det är hur gott som helst, tycker han. Han kastar sig mot skeden och går de inte tillräckligt fort så skriker han.  Imorgon ska vi prova ge lite vatten till i pipmuggen han fick av grannarna i dop present. Han är inget fän av vatten, kan vara att han fick de i nappflaskan sist och han trodde nog det var ersättning han skulle få. Det blir ett sanerande av både sonen och stolen efter han har käkat 🙂

Han har även börjat skratta när man kittlar han på magen, finns inget härligare än då man få höra han skratta för första gången, det värmde riktigt i mamma hjärtat<3, sen är de även riktigt kul att se hur han nu griper tag i saker och fokuserar på det han gör.

Idag kom ju älsklingen hem tidigt, är så mysigt på fredagar. Och han kom hem med helt underbart fina rosor till mig<3 och han tillagade en helt fantastiskt god lunch till sin fru. Han helgrillade en fläskfilé, grönpepparsås och bbqpotatis och grekisktbröd, helt fantastiskt gott! Medans han lagade lunchen så passade jag på att städa huset. Och senare på eftermiddagen  tog vi en långpromenad rund Bäckänget. Resten av kvällen har vi inte gjort så mycket, slappat och jag gick ut till garaget och målade lite.

 

Nu ska vi äta kvällfika och se film,  Hamilton blir de. Hoppas den är bra! Imorgon ska vi gå upp till folkan och kolla in veteran bilarna, blir nog en bra start på dagen!

I veckan satt vi upp kökshyllan vi köpte i Piteå, var faktiskt nöjd

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.