Sommar och sol

Sitter på Jonas jobb och väntar på att älsklingen ska slua jobbar och stänga butiken. Hade tur Sandra var också på sitt jobb så vi satt och pratade och hade de mysigt. Snart ska vi ta tag i mitt hår 🙂 längtar verkligen. Tror de kommer bli riktigt snyggt. Den 30 ska vi ju iväg med nl och fredag lördag är de ju stadsfesten 🙂 så kul att vara fin i håret då.

I går kväll välte Jonas mig och sa att jag skulle putsa och göra fin min dator skärm för jag skulle nämligen få en ny. Och den ända dator som fanns i mitt huvud var min bärbara dator, och typiskt mig så hade jag putsat på fel skärm ” haha” det var ju skärmen på den statsionära datorn som skulle bytas. Och medans jag står i köket som städar upp skärmen ser jag hur våra hundar går förbi fönstret. Aurora i täten och Sid efter. Älsklingen hade glömt att ställa tio aka staket igen på kortsidan av huset igår när han klippte gräset. så hundarna tog chansen;) men dom hann ju inte långt innan jag såg dom.

vilken värme det är ute, helt galet varmt är de. Var till stallet i går vid 21 tiden, hade tänk pyssla lite med musse, oj så trött han var. Alla hästarna sov och Musse orkade inte ens komma och hälsa, så han så riktigt trött ut. blir en sväng till stallet ikväll har rivna morötter med mig hem så tänkte skämma bort han lite 🙂

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.