05:25

Vaknade jag att det mullrade ute. Jaha nu kommer åskan, så steg upp drog in alla markiser och tog in Mina skor. Hann bara in så bröt det ut. Knallarna som kommer nu gör så väggar och fönsterrutor skakar. Brukar inte vara rädd men kan ju säga att jag inte njuter av att åskan går just nu. Och mina tankar hår till Musse, undrar om han är rädd för åskan ??!! Måste nog dit och kolla till han.
Sid han bryr sig inte, han ligger i sin bädd och sover sött <3

Gilla(0)Ogilla(0)

6 thoughts on “05:25

  1. Det låter som att ni har åskan som vi hade i måndags 🙂 . Skönt att Sid inte bryr sig . Har ni tänkt på att sspk har också utställning i Piteå i juli tror att det är samma helg alltså två dagars utställning. Ta hand om er kram kram

    Gilla(0)Ogilla(0)
    • Jo det brakade lös riktigt mycket här ett tag, så att jonas vaknade och han är svår väckt:)
      Jo både Sid och Lia ska ställas 🙂 har för mig det är den 17 juli, så det ska bli spännande 🙂 Riktigt roligt. Jo det var riktigt skönt att han inte brydde sig, Så skönt!!
      Hälsa familjen från oss och pussa valparna 🙂 kram

      Gilla(0)Ogilla(0)
  2. JO vi ska ställa båda dagarna, iaf jag. Har inte frågar om Ingrid ska de. Så det ska verkligen bli super roligt. Har inte anmält en men såg att den gick ut den 20 juni.
    Kram

    Gilla(0)Ogilla(0)
    • Oj vad kul sspk utställningar brukar vara jätte skoj 🙂 där tävlar man om bästa junior mm . Då blir det en nervös camilla här i skåne som väntar på sms 😉 kram

      Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.