Sista dagen i Juli

Bäst att att uppdatera bloggen, så jag inte tappar alla mina besökare. Har inte haft tid och ork att blogga, all energi går till familjen och vårt bygga altan projekt som är till 98% klart. Fattas sluprör och lite annat. I helgen var vi och köpte nya ute möbler, vart riktigt bra.

Ikväll var vi bjudna på middag hos Peter, himmelskt god mat. Fick en blandad kompott av bla kött, kyckling och korv med diverse tillbehör. Men vad hade man väntat av han, han är ju med i grill landslaget så då ska man ju lyckas med maten på grillen. Pratade om grillar och vi är sugna på att köpa en till grill att han på framsidan..Neo vart som vanligt ompysslad med av peter och ha s tonårs pojkar. Värmer i hjärtat när man ser hur mycket kärlek sonen får av våra vänner. Hur mycket dom tycker om honom.

Älskling är inne på sista semester veckan, har varit så härligt att ha honom hemma i 5 veckor. Dessa veckor har gott otroligt fort, och dom har varit underbara.

Imorgon är vi bjudna på barnkalas ska bli trevligt. En helt ny värld har öppnats nu när man fått barn, nu tillbringar vi kvällarna i lekparken med alla andra föräldrar och kompisar sitter där och dricker kaffe och har de trevligt.

I veckan ska vi söka dagis plats till Neo för nästa år, men vi har inte bestämt vilket dagis han ska gå på, smidigast hade varit i Kusmark, men efter en rad omständigheter så funderar vi på ett dagis i grannbyn, men som sagt inget är till 100% spikat. Vi måste bara bestämma oss, det bästa för Neo är ju i Kusmark där han har alla sina kompisar..

Till helgen som kommer ska vi på bröllop, ska bli så trevligt. Neo ska följa med eftersom jag ska ju vara nykter dessutom är han så snäll, så då kan han ju lika gärna följa med.

Nu ska jag hänga med i filmen vi ser, andra batman ser vi och på torsdag blir de att se 3an på Bio.

20120801-000738.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.