07:40

Vaknade tidigt imorse, närmare bestämt 06.45. Så det är alldeles tyst i huset. Inte ens hundarna har vaknat. Funderar på att göra frukost och sen runt 9 tiden fara till stallet och ut och rida eller om jag ska ta tag i krattan och göra klar framsidan av huset. Måste fara och handla kaffe också, glömde de igår. Verkar som vi får lite besök idag av nära och kära.
Jonas sa att han inte skulle sova så länge idag, men med tanken på när han gick och la sig så om jag känner den mannen rätt så kommer han inte stiga upp före 12 iaf. Så det blir att sysselsätta sig på bästa sätt själv.

Det ser ut som det kommer bli en jättefin dag solen skiner redan, men det blåser lite. Dax att göra nån nytta här hemma 😉

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “07:40

  1. Krattning låter som en bra plan... 🙂 Det blir sån otrolig skillnad efteråt och det är upplyftande, man blir gladare när man går ut när det är klart!

    Gilla(0)Ogilla(0)
  2. Jo krattningen e riktigt kul o skönt. och det blir bra resultat men han som bodde här före har inte varit så super duper elit på att klippa gräsmattan så vi har "EXTREME Gräs klippning" isommar för att få till den bra.

    Hur går det för er i ny huset då?

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.