Måndag

Vaknade aldeless för tidigt imorse, halv 7 🙁 och jag försökte tvinga mig själv att ligga kvar. Men Hur bra tro ni det gick? inget vidare iaf. Efter 10 min gav jag upp och sate mig vid datorn fastnade på Facebook, som vanligt.

Sen var jag lite  lite lat och gick till soffan och såg 2 avsnitt av One Tree Hill 🙂

Jag jonas och  Maria & Adam hade bestämt träff för att käka lunch ihop idag på Viking 🙂 det började bra att vi for på fel restaurang :O for upp till den på Norrböle istället för den mitt i stan 🙂 Fick ett SMS av henne där hon frågade om vi menade samma ställe 🙂  Tillslut kom vi på rätt ställe iaf. Träffade massor av folk jag kände, så det var jättekul. Folk som jag inte har träffat på flera år. Så jag få gå ut och äta lunch fler gånger..

Maria, jag hade en super trevlig lunch med dig och Adam 🙂 Vilken trevlig kille du träffat. Nästa gång blir de en gigantisk glass i Bergsbyn 🙂

Annars har jag varit en tvär sväng på jobbet, och fixat och donat. Imorron är det bara ett 10 timmars pass, som att ha semester med andra ord 😀

Ikväll ska vi fara till min bror Daniel, ska bli riktigt kul att träffa han och Jenny och Liam :), han ska hjälpa oss att kolla in papper på ett hus som vi funderar på att  köpa 🙂 Imorron ska vi till banken och snacka, så det är lite pirrigt måste jag erkänna. Men det ska nog gå bra.

Ha en bra kväll..

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.